Over ons

Equipment

Om aan de top mee te kunnen draaien heeft een bedrijf nood aan materiaal van de hoogste kwaliteit. Dat weten wij bij L&L Stage Service als geen ander. Ons management team heeft tonnen ervaring in het vak en houdt steeds de vinger aan de pols. Jaarlijks worden ruime investeringen gedaan in light, audio, video en rigging equipment. We beschikken in alle segmenten over de meest kwalitatieve en innovatieve materialen dat met de grootste expertise door ons geïnstalleerd en bediend wordt.

➔ Voor meer info over ons materiaal, klik hier

L&L Stage Service gaat verder dan de standaard audiovisuele dienstverlening. “ECM” (Entertainment Custom Mecanics) is net als L&L Stage Service onderdeel van de “QuES group”. Samen hebben wij een unieke positie om de creatieve en technische grenzen te verleggen. Vallen uw wensen vandaag net buiten de grenzen van het mogelijke, morgen heeft L&L Stage Service een oplossing klaar! Geen idee te raar, geen concept te groots.

➔ voor meer info over ECM, klik hier

Experten

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven technici die bij de top van de sector behoren. Een goede mix van ervaring en jong talent staat garant voor dynamische uitvoering en hoogstaande afwerking van uw opdrachten. Elk team wordt geleid door een vaste productiemanager die steeds voor u bereikbaar is. Met deze persoonlijke aanpak streven wij ernaar u maximaal rust en comfort te bieden op hectiche momenten.

➔ Bekijk ons team

Zie jij jezelf meedraaien in ons team? Laat van je horen.

➔ Spontane sollicitatie