Diensten

Concerts and touring

L&L Stage service heeft tientallen jaren ervaring als leverancier van audiovisuele diensten op concerten. Ook in het touring circuit draaien wij al even mee. Onze waarden van operationele excellentie en een persoonlijke aanpak maken het verschil. Wij bieden als uw audiovisuele dienstverlener niet alleen een one-stop-shop, wat efficiëntie en eenvoud met zich meebrengt, wij waken bovendien over een kostenefficiënte aanpak van uw project. Wij beschikken over meerdere locaties binnen Europa van waaruit we materiaal en crew kunnen laten vertrekken. Een enorme troef voor zowel eendagsconcerten als langdurigere tours. Daarnaast bieden wij u ook steeds de mogelijkheid om uw concert volledig op punt te stellen in één van onze rehersal faciliteiten. Geen clubconcert te klein, geen stadiumconcert te groot. Wij zorgen dat het project artistiek-technisch volledig naar uw wensen verloopt.

Theater

Ons expertisedomein strekt zich uit over zowel grote spektakel musicals, als kleine theaterproducties, als culturele producties met de grote C, als over woord-, dans- en muziektheater. Wij begrijpen de specifieke vereisten voor elk van deze productievormen. In een totaalpakket bieden wij u de juiste materialen, gaande van licht- en geluidsinstallaties tot rigging en videoprojecties, in combinatie met de juiste mensen zodat u zich op andere aspecten van de productie kan toeleggen. Daarenboven staat onze “ECM” (Entertainment Custom Mecanics) partner voor u klaar om uw creatieve ideeën technisch te verwezenlijken.

Festivals

Vliegensvlugge change overs en hoge eisen van verschillende partijen, de mensen van L&L Stage Service hebben er tientallen jaren ervaring in. Die ervaring zorgt ervoor dat wij bijzonder goed kunnen inschatten wat uw productie nodig heeft om een vlekkeloos verloop te kennen. Elke opdracht start bij ons met een zorgvuldige voorbereiding waarin we uw wensen horen en technisch uitwerken. Dankzij een nauwe samenwerking met ECM, Entertainment Custom Mecanics, kunnen wij verder gaan dan de standaard audiovisuele dienstverlener. Samen hertekenen wij de grenzen van wat technisch haalbaar is. In de uitvoering van uw project kan u steeds rekenen op onze operationele excellentie. Kortom, wij bieden u een persoonlijke aanpak en kwalitatief hoogstaande dienstverlening die verder gaat dan de standaard.

Corporate

In corporate events is het key om te verbazen, te overtreffen, te excelleren. Met L&L Stage Service als uw technische partner is geen idee te vreemd en geen ambitie te groot. In samenwerking met ECM, ook onderdeel van de QuES groep, realiseren wij al uw wensen op een technisch hoogstaande manier. We beschikken intern over een uitgebreid gamma materiaal van uitmuntende kwaliteit dat voortdurend up to date wordt gehouden. Ons team bestaat uit gedreven, professionele technici die hun job door en door kennen. Zo tilt L&L Stage Service uw corporate event naar een volgend niveau.

Public events

Een gecompliceerde technische opdracht of een massaspektakel waarvoor u een technische partner zoekt? Dan bent u bij L&L Stage Service aan het juiste adres. Wij gaan voor u verder dan de standaard audiovisuele dienstverlening. Naast een gamma aan materiaal van uitmuntende kwaliteit dat voortdurend aangevuld wordt met het beste wat op de markt verschijnt, beschikken wij over een nauwe samenwerking met ECM, Entertainment Custom Manufacturing. Heeft uw productie net dat tikkeltje meer nodig, dan zijn wij er om dat technisch waar te maken. Van ontwerp tot uitvoering staan onze ervaren technici aan uw zijde.

TV and broadcast

Ook in dit specifieke segment van audiovisuele dienstverlening is L&L Stage Service thuis. De juiste kleurbalans, de juiste sfeer creëren… Wij denken met u mee om de technische uitwerking naadloos te laten aansluiten op uw ideeën en wensen. Wij ondersteunen uw projecten met licht-, geluid- en riggingapparatuur in correcte opstelling en bieden u een team van technisch hoogstaande mensen met jarenlange ervaring.