Bedrijfsprofiel

Om overeind te blijven in de zeer competitieve sector van concerten en evenementen moet je als firma heel wat te bieden hebben. Daarom hanteert L&L Stage Service enkele basisregels om van elke productie een succes te maken. We hechten veel belang aan een goede voorbereiding en planning, we gebruiken enkel hoogwaardige apparatuur en we zorgen er steeds voor dat elke productie door de juiste mensen wordt uitgevoerd.

Bovendien kunnen we door ons strak financieel beleid concurrentiele prijzen aanbieden aan onze klanten.

De voorbereiding
Elke productie wordt eerst met de klant besproken waarna de wensen worden omgezet in concrete voorstellen. Indien nodig volgt dan nog een locatiebezoek. Nadien wordt de productie zorgvuldig gepland en voorbereid. Dit voorkomt dat er op de dag van de productie onaangename verrassingen opduiken.

De apparatuur
Geluid 
Een geluidssysteem kan enkel perfect klinken indien alle componenten van uitstekende kwaliteit zijn. Daarom bezuinigt L&L op geen enkele manier op zijn geluidsapparatuur.

Sinds 1994 werkt L&L met Focal luidsprekers. Dit in België ontworpen systeem is zeker niet het bekendste op de markt maar in de praktijk weten alle technici de uitzonderlijke basweergave en de glasheldere klank bijzonder te waarderen. Ook de MS 20 (15”) en de MS 12 (12”) monitors hebben alle kwaliteiten die een goede monitor hoort te hebben.
Vanaf 2005 werd dit systeem aangevuld met het d&b Q1-Qsub line array systeem. Dit is een veelzijdig systeem dat perfect geschikt is van theaterzaal tot groot festival. Het compacte en lichte ontwerp gecombineerd met een uitstekende klank en hoog rendement maakt dit systeem tot een referentie op de markt. De M4 monitors blinken uit  in klank, vermogen en gewicht. Ze zijn zowel actief als passief te gebruiken.
Recent kreeg deze d&b line array er een grote broer bij. Er werd gekozen voor het nieuwe K2 systeem van l'Acoustics. Met deze stadium line array heeft L&L het ideale audiosysteem voor elke evenement.

Licht
Ook op het gebied van lichtapparatuur blijft L&L investeren in het nieuwste en het beste materiaal. Bovendien blijven we de markt op de voet volgen zodat light designers en operators steeds met hun favoriet materiaal kunnen werken. Tenslotte zijn zij het die het materiaal moeten gebruiken om tot een schitterend resultaat te komen.

Als eerste werd gekozen voor het High End gamma. Robuuste en bedrijfszekere spot en wash lights in verschillende lampvermogens. Deze intelligente lampen gecombineerd met een arsenaal aan conventionele pars en blinders zorgden in de beginjaren voor groots succes.
Natuurlijk werden alle trends gevolgd zo kwamen er al snel fixtures zoals sunstrips, atomics & octostrips.
Tijden veranderen en zo drong de nood om over te gaan naar een nieuwe generatie van intelligente toestellen. In 2010 werd dan ook resoluut gekozen voor Robe. Na de Robe Spot600E werd het gamma verder uitgebreid met de LedWash 600, de LedBeam100 en de Cityflex.
Door de steed groeiende producties, groeit ook de nood naar een 1500 spot, deze zal dan ook in 2014 zijn intrede doen bij L&L. Op gebied van tafels zetten we in op GrandMA en Chamsys.

De mensen
Goed materiaal heeft natuurlijk enkel zin als het ook bediend wordt door bekwame en gemotiveerde mensen. Daarom doet L&L enkel beroep op gedreven en ervaren technici want zij maken uiteindelijk het verschil.